luni, 21 iulie 2014

Haterii

           M-am decis sa fac o postare despre hateri, pentru ca am intalnit cu totii asemenea specimene.
              H: hating
              A: anyone
              T: that
              E: ever
              R: reaches
              S: succes
           Acestea fiind spuse, exista doua categorii: cei care te hateresc pe la spate si cei care iti spun verde in fata ce nu le convine.
           Cei din primul caz se mai nunesc si barfitori si nici nu trebuie luati in seama. They talk behind you? Great. They are behind you for a reason.
            In schimb, cei care iti spun direct ce nu le convine sunt mai periculosi. Desigur, si acestia se mai impart in doua grupuri: cei din mediul virtual si cei din viata reala.
            Cei de pe net... Iarasi sunt inofensivi. Majoritatea se ascund in spatele anonimatului sau a unor poze si nume false, varsandu-si nervii si stresul acumulat in viata lor mizerabila pe oameni care nici macar nu le cunosc existenta. Nu spun ca aspectul e cel mai important, dar de obicei, daca verifici pozele de pe retelele de socializare vei vedea ca ori e un tocilar gen "nerd" ( nu "geek" -- aia sunt misto) cu ochelari cat cepele si cosuri pe toata fata; sau vreo tipa cu infatisare total plictisitoare, care se refugiaza atunci intr-un grup de rockeri si pretinde ca acela este stilul ei: tern.
              Cei din viata reala sunt cei mai periculosi, pentru ca au tupeu. Dar in cazul lor.. Trebuie sa stai calm. Gandeste-te cat de jalnica le este existenta daca nu au nimic mai bun decat sa se preocupe de tine. Zambeste-le, razi cu ei, pentru ca rasul ii doare cel mai tare, prefate ca iei totul in gluma (fara sa pari prost/proasta) si bucura-te sa vezi cat de disperati o sa fie. Pentru ca daca nu te supara pe tine.. Nu mai au scop in viata. Sunt pierduti. Ca un catelus lasat in drum de stapan. Vezi chestia... Tu esti stapanul. Tu alegi daca il imblanzesti si iti devine prieten, daca antrenezi sa fie si mai rau, sau daca te descotorosesti de el.
              Am invatat din propria experienta ca nu e nevoie de cine stie ce planuri inteligente si idei neconventionale... Haterii te fac faimos. Daca nu ai hateri inseamna ca nu faci ceva bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu